Yalova’da yakalanan 2 telefon dolandırıcısı adliyeye sevk edildi

Yalova’da yakalanan 2 telefon dolandırıcısı adliyeye sevk edildi

Yalova’da yakalanan 2 telefon dolandırıcısı adliyeye sevk edildi

Yalova’da farklı olaylarda kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtarak telefon dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Yalova Adliyesi’ne sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, iki gün içinde meydana gelen farklı dolandırıcılık olaylarında kendini polis, savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşları FETÖ’ye kimliklerinin karıştığını söyleyerek korkutan İ.G. (19) ve A.E. (25), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yalova Adliyesi’ne sevk edildi.
Şüphelilerden İ.G, Aliye Öztoprak isimli vatandaşı 200 bin lira dolandırdıktan sonra 1 milyon 500 bin lira değerindeki evinin satışını yaptırırken suç üstü yakalanmıştı. Diğer şüpheli A.E ise 320 bin lira değerindeki ziynet eşyasının çalmış fakat polisin çalışmasıyla kıskıvrak yakalanmıştı.
Şüpheliler haklarında nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla hazırlanan evraklarla adliyeye sevk edildi.


Yurt Dünya 14.06.2022 15:55:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

2

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

3

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

4

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

5

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

6

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

7

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

8

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

9

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

10

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu: