Yangının büyüklüğü gözler önüne serildi

Yangının büyüklüğü gözler önüne serildi

Yangının büyüklüğü gözler önüne serildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangının ilk başladığı bölge ve yanan ormanlık alanlar havadan böyle görüntülendi.

Bördübet Adalar mevkiinde 21 Haziran’da henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangınına havadan ve karadan ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Yangın söndürme ekipleri alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba gösteriyor.

Ekiplerin söndürmek için yoğun çaba sarf ettiği orman yangını, gazeteciler tarafından, polis helikopteri ile havadan görüntülendi. Yangının geniş bir alana yayıldığı gözlemlenirken, zararın büyüklüğü gözler önüne serildi. Yeşil alanların siyaha döndüğü yangın bölgesi görüntülere yansıdı. Görüntülerde, Yedi Adalar, Küfre Koyu ve Bördübet mevkii arasında bulunan yangının ilk başladığı alan da yer aldı.

Görüntülerde, helikopter pilotlarının yoğun dumanlar arasındaki mücadelesi de dikkatlerden kaçmadı.


Güncel 23.06.2022 13:51:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de, 83 suç kaydı bulunan hırsız dolapta saklanırken yakalandı

2

Mersin'de kar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

3

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen zanlı tutuklandı

4

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

5

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

6

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

8

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu