Yanık’tan Yarbaşı’na Ziyaret

Yanık’tan Yarbaşı’na Ziyaret

Yanık’tan Yarbaşı’na Ziyaret

Ak Parti Osmaniye Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı, İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Düziçi İlçe Başkanı Sayın Turgut Kararmaz, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, İl Kadın Kolları Başkanımız Sultan Okur, Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Yeşil, Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy’u makamında ziyaret ettiler.

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, Ak Parti heyetine 2024 Yılı faaliyet raporunu paylaşarak belde için gerçekleştirilen projeleri, yürütülen hizmetler ve  geleceğe dair planları hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çalışmalarından dolayı Başkan Ökkeş Aksoy'u i tebrik ederek her zaman yanında olduğunu söyledi.

 



Osmaniye 22.01.2025 17:56:00 0
Anahtar Kelimeler: Yanık’ Yarbaşı’ Ziyaret

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı