Yanlış ameliyatla şikayetleri geçmeyen kadın Karabük’te sağlığına kavuştu

Yanlış ameliyatla şikayetleri geçmeyen kadın Karabük’te sağlığına kavuştu

Yanlış ameliyatla şikayetleri geçmeyen kadın Karabük’te sağlığına kavuştu

3,5 yıldır öksürük ve yutma şikayeti nedeniyle guatra ameliyatı olan ve şikayetleri geçmeyen Neriman Akbıyık, Karabük’te sağlığına kavuştu.
Zonguldak’ta yaşayan Neriman Akbıyık, yaklaşık 3,5 yıldır şiddetli öksürük ve yutma güçlüğü şikayetleriyle bir sağlık kuruluşuna başvurdu. Sağlık kuruluşunda bu şikayetlerin guatra bağlı olduğu düşünülerek ameliyat edilen Akbıyık’ın şikayetlerinde herhangi bir düzelme olmadı. Karabük’e gelerek Özel MEDİKAR Hastanesine başvuran Akbıyık’ın, sağ kola gelen atar damarın normal yerinden çıkmadığı, sol taraftan yemek ve nefes borusunun arkasından geçtiğini, yemek borusuna şiddetli bası yaptığı tespit edildi. Akbıyık, MEDİKAR Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi Polikliniğine başvurdu.
Gerekli hazırlıkların ardından ameliyat edilen Akbıyık’ın şiddetli öksürük ve yutma şikayetleri tamamen geçti.
Özel MEDİKAR Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi Şefi Doç. Dr. Caner Arslan, "Operasyonda bası yapan damar kısmını çıkararak hastanın yemek borusunu rahatlattık. Bu damara kalp zarını açarak ana atar damardan (Asendan Aorta) yeni bir bypass yaptık. Ameliyatın akabinde hastanın tüm şikayetleri dramatik bir şekilde tamamen ortadan kalktı. Hastamız normal şekilde yeyip içmeye başladı" dedi.
Akbıyık’ın eşi ve kızı da, "Yaklaşık 3,5 yıldır hastamız boğulacak şekilde öksürerek yaşıyordu. Yattığı zaman boğulacak korkusuyla uyuyamıyorduk. Çok şükür artık rahatladık Doç. Dr. Caner Arslan ekibine çok teşekkür ederiz. İyi ki MEDİKAR Hastanesi ve Caner Arslan var" diye konuştu.


Güncel 12.09.2020 14:25:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kaybolan kadın için arama çalışması başlatıldı

2

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

3

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

4

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

5

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

6

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

7

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

8

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

9

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

10

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi