Yapay zeka "Go Kasa" ile Turkcell müşterilerinin hizmetinde

Yapay zeka

Yapay zeka "Go Kasa" ile Turkcell müşterilerinin hizmetinde

ISTANBUL (AA) - Turkcell, magazalarini ziyaret eden müsterilerine daha fazla dijital ve görsel deneyim yasatmak amaciyla yapay zeka (AI) destekli "Go Kasa" sistemini hizmete sundu.

Turkcell açiklamasina göre, Turkcell magazalarini ziyaret eden müsterilerin dijital deneyimlerini artirmak amaciyla gelistirilen yapay zeka destekli "Go Kasa" sistemi, uygun paket, DSS ve kampanyalar konusunda hem müsterilere hem de personele kolaylik ve hiz sagliyor.

Müsterilerin kullanim aliskanligina göre en uygun paketleri seçenekler halinde sunan Go Kasa, çok daha hizli karar alinmasini sagliyor.

Kasa önündeki dijital ekranlar üzerinden çalisan "Go Kasa" sistemi, paket degisikligi ya da cihaz satisi gibi konularda müsterilere ayrintili bilgi verirken zaman kaybini da minimuma indiriyor.

- Müsterilerin yapmasi gereken tek sey telefon numaralarini söylemek

Müsterilerin kendilerine özel paket ve cihazlarin yani sira dijital servisler hakkinda hizli ve dogru sekilde bilgilendirilmesini saglayan Go Kasa sistemi, kurum fatura ödemeleri gibi magazalarda faydalanabilen hizmetler konusunda da bilgilendirmek için kullanilabiliyor.

Go Kasa’nin sundugu firsatlardan faydalanabilmek için müsterilerin yapmasi gereken tek sey ödeme noktasinda/kasada kendileriyle ilgilenen personele telefon numaralarini söylemek. Numaranin sisteme girilmesinin ardindan Go Kasa, müsterinin ihtiyaç ve taleplerine en uygun seçenekleri ekrana yansitiyor.

- "Müsterilerimize dogru zamanda dogru firsati sunuyoruz"


Turkcell Bireysel Satistan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Kadri Özdal, Go Kasa sistemi sayesinde müsterilerini kendilerine en uygun ürün ve hizmetlere daha etkin sekilde yönlendirebildiklerini belirterek, "Müsterilerimiz, Go Kasa sayesinde kendilerine özel firsatlar konusunda dogru zamanda, daha hizli, daha açik ve daha detayli sekilde bilgi alip bu firsatlardan hizlica faydalanabiliyor. Müsterinin numarasi girildiginde kendisinin kullanim aliskanliklarini analiz eden Go Kasa en uygun seçeneklere yönlendiriyor. Turkcell mühendislerince gelistirilen yapay zeka teknolojisinin bir ürünü olan Go Kasa, islemlerde hata riskinin azaltilarak iptal/düzeltme süreci nedeniyle müsteri magduriyetinin önüne geçilmesine de yardimci oluyor." bilgilerini verdi.



Yurt Dünya 22.07.2020 10:12:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da şehit aileleri ve gazilere iftar programı

2

Adana Valisi Köşger koruyucu ailelerle iftarda buluştu

3

Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz, Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

4

Kahramanmaraş'ta depremde 109 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi B Blok'a ilişkin davanın görülmesine devam edildi

5

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay Valiliğini ziyaret etti

6

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürdü:

7

Yüreğir'de yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezi açıldı

8

İskenderun'da 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

9

Hatay'da 6 düzensiz göçmen yakalandı

10

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Manavoğlu, AESOB'u ziyaret etti