Yapılan yardımlar çığ gibi büyüyor

Yapılan yardımlar çığ gibi büyüyor

Yapılan yardımlar çığ gibi büyüyor

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve birçok ilimizde büyük hasara yol açan depremlerden etkilenenler için Düzce Üniversitesi mensuplarının yardımları çığ gibi büyüyor.
Deprem bölgeleri için “Bir Destek de Sen Ol” diyerek yardım kampanyası başlatan Düzce Üniversitesi; kışlık kıyafet, battaniye, ısıtıcı, temizlik ve hijyen malzemeleri, dayanıklı kuru bakliyat ürünleri ile su olmak üzere birçok ihtiyaç maddesinden oluşan bir tır dolusu yardım malzemelerini AFAD’a gönderdi.

AFAD’a gönderildi
Düzce Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda toplanan yardım malzemeleri, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Genel Sekreter Nihat Yıldız, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cengiz Tuncer, Daire başkanları ve personeller eşliğinde tıra yüklenerek deprem bölgesine ulaştırılmak üzere AFAD merkezine gönderildi.
“Bir Destek de Sen Ol” kampanyasının devam ettiği Düzce Üniversitesi, ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlarımız için yardım kabul etmeyi sürdürüyor.

Yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştı
Elbistan’a arama kurtarma çalışmalarına katılan Düzce Üniversitesi ekibinin yanlarında getirdikleri gıda başta olmak üzere temel ihtiyaç malzemeleri, depremden etkilenen vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Ayrıca su ihtiyacını karşılamak için Düzce Üniversitesi, 1 tır suyu da afet bölgesine gönderdi. Arama-kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra ihtiyaç malzemelerini de bölge insanıyla buluşturan Düzce Üniversitesi, devletin ve depremzedelerin yanında olmayı sürdürüyor.


Güncel 11.02.2023 11:36:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı