Yarbaşı’na Taziyeevi

Yarbaşı’na Taziyeevi

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, beldeye taziyeevi kazandırmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, beldeye taziyeevi kazandırmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Aksoy, konu ile ilgili şunları söyledi:

“Yarbaşı'nda yapımına daha önce başlanan ve halkımız için büyük bir sosyal ihtiyaç olan Taziye Evi'nin inşaat çalışmaları, hayırsever bir iş adamımızın annesinin hayrına sponsor olmasıyla hızla ilerliyor. 750 metrekarelik geniş kullanım alanına sahip olacak bu önemli yapı, sadece taziye evi olarak değil, aynı zamanda konferans salonu ve çok amaçlı salon olarak da hizmet verecek. Bu sayede, Yarbaşı’mızın sosyal yaşamına da önemli bir katkı sunmuş olacağız. Ayrıca, modern bir altyapıyla donatılan bu yapıda doğalgaz sistemi de bulunacak.

 

Şu anda elektrik, su ve yalıtım işlerini titizlikle sürdüren ustalarımız, membran malzemesi kullanarak binanın su geçirmezliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Projenin yüklenicisi olan Koç Yapı'nın sahibi Ali Bülent Koç, bizzat sahada çalışmaları yönetiyor ve her aşamada büyük bir özen gösteriyor.

 

Belediye olarak, Yarbaşı halkının ihtiyaçlarına cevap verecek bu önemli projeyi desteklemek adına elimizden gelen tüm desteği vermeye devam ediyoruz. Hayırsever iş adamımıza bu anlamlı katkısı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Yarbaşı'mıza kazandırılacak bu değerli yapının en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması için var gücümüzle çalışıyoruz."

 



Osmaniye 19.08.2024 15:25:00 0
Anahtar Kelimeler: Yarbaşı’ Taziyeevi

İlginizi Çekebilir

1

Anomaly Agent Tamam! Şimdi Sırada Anomaly President Var!

2

Hatay'da motosiklet kazasında 1 kişi ağır yaralandı

3

Hatay'da Antakya Gastronomi Çarşısı hizmete girdi

4

Mersin'de Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali başladı

5

Adana'da Seyhan Nehri üzerinde yapılan Yavuzlar Köprüsü açıldı

6

Hatay'da durdurulan otomobilde 8 bin 400 uyuşturucu hap ele geçirildi

7

Antalya'da Türk devletlerinin ekonomik gücü ve işbirliklerinin güçlendirilmesi masaya yatırıldı

8

Mersin'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

9

Kahramanmaraş'ta gölete giren genç boğuldu

10

Adana'da "Peygamberimiz ve şahsiyet inşası" konferansı düzenlendi