Yardım kolilerinden çıkan notlar duygulandırdı

Yardım kolilerinden çıkan notlar duygulandırdı

Yardım kolilerinden çıkan notlar duygulandırdı

Kahramanmaraş depremlerinin etkilediği bölgeye yardımların toplanılması için Muğla Milas Gençlik Merkezi’nde oluşturulan Milas Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde ulaştırılan bazı koliler içerisinden çıkan notlar okuyanları duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde peş peşe meydana gelen depremler Türkiye’yi yasa boğdu. Depremzedelerin yaralarını sarmak için Milas genelinde de yardım kampanyaları başlatıldı. Milas Gençlik Merkezi’nde oluşturulan Milas Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde toplanılan yardım kolileri içerisinden çıkan notlar okuyanları duygulandırdı.

Milas’taki çocuklar tarafından deprem bölgesindeki çocuklar için gönderilen koliler içerisinden çıkan notlarda duygu dolu şu ifadeler yer aldı: “Senin ayakların sıcak oldukça bizim yüreğimiz ısınacak.”
“Ben Egedeniz. Milas’tan bu eşyaları gönderiyoruz. Çok geçmiş olsun. Sizlerin hep yanınızdayız. Bu oyuncağı size moral olsun diye gönderiyorum. Sizi çok seviyorum” “Ben Birsen. 10 yaşındayım ve Milastayım. Size çok üzülüyorum. Allah’ım size yardım etsin. Sizin için hep dua ediyorum. Hepinize geçmiş olsun. Allahım sevdiklerinize kavuştursun. Allahım bir daha böyle bir şey yaşatmasın size. Elimizden geldiği kadar yardım edeceğiz. Hepinize yürekten geçmiş olsun”


Güncel 9.02.2023 15:11:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Karaca ve Dünya Katılım Bankası'ndan servis bankacılığı alanında işbirliği

2

Fırat Life Style'ın yatırım hacmi 7 sektörde 10 milyar doları aştı

3

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

4

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

6

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

7

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

8

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

9

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

10

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu