Yargı ve siyaset camiasını bir araya getiren düğün

Yargı ve siyaset camiasını bir araya getiren düğün

Yargı ve siyaset camiasını bir araya getiren düğün

Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan’ın oğlu Muhammet Emin Birkan ve Emine İnci’nün düğünü yargı, siyaset, iş dünyasının önemli isimlerini biraraya getirdi.
Merinos’ta gerçekleşen düğüne yargı, siyaset ve iş dünyasından iki bini aşkın davetli katıldı. Zekeriya Birkan’ı ve ailesini mutlu gününde sevenleri, dostları ve siyaset camia yalnız bırakmadı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, milletvekilleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iş, sanat, yargı ve siyaset camiasının önemli isimleri de bu mutlu ana ortak oldular.
Çiftin nikahını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı.
Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, "Adalet Bakan Yardımcımız Zekeriya Birkan’ın biricik oğlu Muhammed Emin Birkan’ın ve Emine İnci Şentürk kızımızın nikah akitlerini gerçekleştirdik. Evlatlarımıza mutluluklar diliyorum. Rabb’im onlara iki cihan saadeti nasip eylesin” dedi.
Düğüne katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genç çifte tebrik içeren telgraf iletti. Katılımcıların fotoğraf çekimi, teşekkürü ile düğün sona erdi.


Güncel 2.01.2023 10:22:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

3

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

4

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

5

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

6

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

8

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

9

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi