Yarışma birincisi Aşçılık Programı öğrencilerinden Özölçer’e ziyaret

Yarışma birincisi Aşçılık Programı öğrencilerinden Özölçer’e ziyaret

Yarışma birincisi Aşçılık Programı öğrencilerinden Özölçer’e ziyaret

Geçtiğimiz hafta Sinop Lezzetleri Sempozyumunun düzenlediği lezzet yarışmasından birincilik ile dönen Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında ziyaret etti.
13-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen yarışmada yöresel yemek kategorisinde birinci olan öğrenci Fatma Zehra Aydın ve hazırladığı tabak ile üniversitelerarası kategoride birinci olan öğrenci Berfun Çağlar’a ziyarette Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Söylemez, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Kadem, Dr. Öğr. Üyesi İhsan Kazkondu ve Öğr. Gör. Erol Kesgin eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, elde edilen başarının gurur verici olduğunu ifade etti. Öğrencileri ve öğretim üyelerini tebrik eden Rektör Özölçer, günün anısına öğrencilere bröve ve Aşçılık programını temsilen Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Söylemez’e tabak plaket hediye etti.


Güncel 21.10.2022 18:07:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

2

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

3

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

4

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

5

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

6

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor

7

"Yaşayan İnsan Hazinesi" ödüllü ipek böceği yetiştiricisi Emel Duman'a plaket verildi

8

Techcareer.net İşveren Modülü'nü Yetenek Havuzu ile güçlendirdi

9

Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik eğitim düzenlendi

10

Mersin'de 10. Tematik Kış Kampı "Yeni Medya ve İletişim" temasıyla başladı