Yasa dışı esrar yetiştiren şahsın evine jandarmadan operasyon

Yasa dışı esrar yetiştiren şahsın evine jandarmadan operasyon

Yasa dışı esrar yetiştiren şahsın evine jandarmadan operasyon

ESKİŞEHİR – Eskişehir’de yasa dışı şekilde esrar yetiştirdiği tespit edilen bir şahsın evine yapılan operasyonda 97 kök kenevir ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Mihalıççık İlçesi’nde ikamet eden bir şahsın yasa dışı esrar yetiştirdiği öğrenildi. Mihalıççık Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Mihalıççık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince tespit edilen adrese operasyon yapıldı. Evde ve eklentilerinde yapılan aramalarda, 97 kök kenevir, 2 adet tabanca, 1 adet pompalı otomatik av tüfeği ve 7 adet pompalı silah mermisi ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına F.N. isimli ev sahibi, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


9.05.2023 16:34:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Karaca ve Dünya Katılım Bankası'ndan servis bankacılığı alanında işbirliği

2

Fırat Life Style'ın yatırım hacmi 7 sektörde 10 milyar doları aştı

3

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

4

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

6

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

7

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

8

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

9

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

10

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu