Yasadışı yollarla satılmak istenen 21 flamingoya el konuldu

Yasadışı yollarla satılmak istenen 21 flamingoya el konuldu

Yasadışı yollarla satılmak istenen 21 flamingoya el konuldu

Antalya’da yasadışı yollarla satılmak üzereyken Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yakalanan 21 flamingo Antalya Büyükşehir belediyesi Hayvanat Bahçesinde koruma altına alındı.
Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından getirilen yaban hayvanlarına ev sahipliği yapıyor. Lasa dışı yollarla satılmak üzereyken Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yakalanan 21 flamingo kuşu Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğa Yaşam Parkı’nda korumaya alındı. Aralarında hasta ve yaralı olanları tedavi edilen flamingolar geçici olarak Hayvanat Bahçesi’ndeki bölümlerinde misafir ediliyor. Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı Müdürü Aygül Arsun, misafir flamingolara en iyi şekilde baktıklarını söyledi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü bilgisi dahilinde hayvanat bahçesine getirilen her türlü yaralı ve hasta yaban hayvanlarını tedavi ettiklerini söyleyen Arsun, “Hayvanat Bahçemize yaralı olarak gelen 5 adet Kerkenez türü kuşu daha iyileştirip doğaya saldık” dedi.


Güncel 17.07.2021 11:30:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakırhan ve Bulut, Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenleri anma yürüyüşüne katıldı

2

"TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" Antalya'da sürüyor

3

sahibinden.com ilan aramada yeni dönemi sahiAI ile başlattı

4

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu

5

ATAV'ın "Jale İnan 2025 Yılın Kadını Ödülü" Prof. Dr. Sarvan'a verildi

6

Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Genç Şefleri Adana’da Yarıştı

7

TEMSA 2026'nın ilk Maraton otobüs teslimatlarını gerçekleştirdi

8

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

9

Alanyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

10

Mersin'de inşaat şantiyesinde beton blokların devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı