Yasin Kol ve Ali Palabıyık’a aylar sonra Süper Lig’de görev

Yasin Kol ve Ali Palabıyık’a aylar sonra Süper Lig’de görev

Yasin Kol ve Ali Palabıyık’a aylar sonra Süper Lig’de görev

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Yasin Kol’u 2 ay 25 gün, Ali Palabıyık’ı ise 2 ay 10 gün sonra ligde bir maça hakem olarak atadı.
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında heyecan yarın, 4 Ocak Çarşamba ve 5 Ocak Perşembe günü oynanacak mücadelelerle yaşanacak. TFF’nin resmi sitesinden de bu hafta oynanacak 9 karşılaşmada düdük çalacak hakemler duyuruldu. Açıklanan listede MHK’nin iki ataması dikkat çekti. Kasımpaşa - Corendon Alanyaspor müsabakasında görevlendirilen Yasin Kol ile Trabzonspor - Giresunspor maçının hakemi olan Ali Palabıyık, ligde aylar sonra bir mücadeleye hakem olarak atandı.
Yasin Kol, Süper Lig’de en son 8 Ekim 2022 tarihinde oynanan ve konuk ekibin 2-1 kazandığı İstanbulspor - MKE Ankaragücü karşılaşmasını yönetmişti. Ali Palabıyık ise 23 Ekim 2022’de Galatasaray ile Conredon Alanyaspor’un 2-2 berabere kaldığı maçta düdük çaldı.
Yasin Kol 2 ay 25 gün, Ali Palabıyık da 2 ay 10 gündür Süper Lig’de hakemlik görevini üstlenemiyordu.


Spor 2.01.2023 13:55:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Setur Marinaları Bosphorus Boat Show'da yeni yatırımlarını tanıttı

2

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ramazanda sıcak yemek dağıtımını sürdürdü

3

Antalya Büyükşehir Belediyesinden 60 milyon liralık yağmur suyu hattı yatırımı

4

Muratpaşa'da "Durmadan, Hatırlamaya Koşmak" sergisi açılacak

5

Bozyazı ilçesinde öğrencilere teknoloji bağımlılığına karşı eğitim verildi

6

Antalya'nın yüksek kesimlerinde buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması yapıldı

7

Osmaniye'de huzur ve güven uygulamalarında 18 şüpheli yakalandı

8

Samsung Solve for Tomorrow Elçisi seçilen 10 takım açıklandı

9

Kahramanmaraş'ta zeytin üreticilerine budama ve gübreleme uyarısı

10

Osmaniye’de öğrencilerden Ramazan’a özel manevi söyleyişler