Yaşlılara ’kuşaklararası’ egzersiz

Yaşlılara ’kuşaklararası’ egzersiz

Yaşlılara ’kuşaklararası’ egzersiz

Akdeniz Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında “Kuşaklararası Egzersiz” etkinliği düzenledi.
Akdeniz Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YAÇUMER) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü iş birliği ile 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında “Kuşaklararası Egzersiz” etkinliği düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Spor Tesisleri Zeki Budak Çim Sahası’nda gerçekleştirilen etkinlikte gençler ve yaşlılar Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Sebahat Yaprak Çetin rehberliğinde egzersiz yaptılar.
“Yaşlar farklı olsa da yüzlere yansıyan mutluluk aynı”
Etkinliğe katılan Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, gerçekleştirilen etkinlikle farklı kuşakları bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye’de ilk olarak Akdeniz Üniversitesi’nde hayata geçirdiğimiz ve ülkemizin diğer üniversitelerine rol model olan Tazelenme Üniversitemizin öğrencileri, Üniversitemizin Öğr. Üyeleri ve farklı fakültelerden etkinliğimize katılan öğrenci arkadaşlarımızla birlikte bu anlamlı günde bir festival havası oluştu. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikle pandeminin hayatımıza yansıyan olumsuzluklarını bir nebze giderebildiğimizi görmekten son derece mutluluk duyuyorum. Bu gün burada farklı kuşaklar ve farklı yaşları buluşturduk. Gördük ki yaşlar farklı olsa da yüzlere yansıyan mutluluk aynı” diye konuştu.


Güncel 22.03.2022 10:08:43 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi