Yavuz Bahadıroğlu Esenler’de anıldı

Yavuz Bahadıroğlu Esenler’de anıldı

Yavuz Bahadıroğlu Esenler’de anıldı

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan tarihçi-yazar Yavuz Bahadıroğlu, vefatının 1. yılında Esenler’de düzenlenen bir programla anıldı.
Esenler Belediyesi, “Tarihi Sevdiren Adam” olarak tanınan tarihçi-yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun 1. vefat yıl dönümünde anma programı düzenlendi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen anma programı, TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman, Bahadıroğlu’nun oğlu, hukukçu Mücahit Birinci, yazar Mehmet Paksu, yazar İsmail Fatih Ceylan, yazar Fatih Duman ve yazar Abdullah Arıdoru’nun katılımlarıyla gerçekleşti.

“Tarihimizle gurur duymayı öğretti”
Panel öncesi konuşan Esenler Belediye Başkanı: “O bize tarihi sevdirdi. Aynı zamanda tarihi de öğretti ve en önemli şeyi yaptı, tarihimizle gurur duymayı öğretti. Bizim tarihimizde utanılacak bir şey olmadığını geriye dönüp baktığımızda tarihimizden utanacak değiliz. Gurur duyacak altın sayfaların olduğunu, tarihimizde bizim ecdadımızın, yolumuzu açanların her birinin büyük bir medeniyet inşası için yola düştüklerini ve bütün insanları selameti ve istikameti için yola çıktığını bize altını çize çize anlattı” dedi.


Güncel 24.01.2022 12:35:04 0

İlginizi Çekebilir

1

TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz Hatay'da öğrencilerle buluştu

2

Adana'da 2 çocuğunu öldüren baba intihar etti

3

Mersin'deki Rum Ortodoks Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı

4

Hatay'da Ortodoks kiliselerinde Noel ayini düzenlendi

5

Isparta'da sis etkili oldu

6

Burdur'da yaralı halde bulunan vaşak, tedavi altına alındı

7

Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan öğretmenin cenazesi Mersin'de defnedildi

8

Osmaniye'de özel spor tesisleri denetlendi

9

ŞOK Marketler pestisit kontrolü için laboratuvar kurdu

10

Türk Ticaret Bankası'nın Antalya şubesi hizmete açıldı