YEDAŞ, kırsalda yatırım ve bakımı yoğunlaştıracak

YEDAŞ, kırsalda yatırım ve bakımı yoğunlaştıracak

YEDAŞ, kırsalda yatırım ve bakımı yoğunlaştıracak

SAMSUN – YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, 2023 yılında özellikle kırsal kesimlerde yapılan yatırım ve bakımın yoğunlaştırılacağını, buna bağlı olarak kesinti sayı ve süreleri minimuma indirileceğini söyledi.
YEDAŞ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Genel Müdür Yunus Emre Bilgi’den yürütülen çalışma ve hizmetlerle ilgili bilgi aldı. 2022 yılında tamamlanan projeleri ve 2023 yılı için planlanan yatırım projeleri hakkında Vali Zülkif Dağlı’ya bilgi veren Yunus Emre Bilgi, 2023 yılında özellikle kırsal kesimlerde yapılan yatırım ve bakımın yoğunlaştırılacağını, buna bağlı olarak kesinti sayı ve süreleri minimuma indirilerek vatandaşlara kaliteli ve kesintisiz enerji sağlanacağını belirtti.


"Mağduriyet yaşanmasına izin verilmemeli"
YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi ve personeline çalışmalarında kolaylıklar dileyen Zülkif Dağlı, yaklaşan kış mevsiminin etkisiyle meydana gelebilecek muhtemel olumsuzluklar konusunda da gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve vatandaşların bu konuda mağduriyet yaşamasına izin verilmemesini istedi.


Güncel 2.01.2023 14:55:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti