Yedisu ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak

Yedisu ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak

Yedisu ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak

Bingöl’ü Yedisu ilçesine resmi kurumların hizmetlerinin tek adresten yürütülmesi amacıyla yeni bir hükümet konağı yapılacağını duyuruldu.

Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, resmi kurumların hizmetlerinin tek adresten yürütülmesi amacıyla ilçeye yeni bir hükümet konağı yapılacağını duyurdu.
Yeni yapılacak olan hükümet konağının mimarı ve statik proje çalışmalarına başlanıldığını aktaran Kaymakam Başar, önümüzdeki yıl temelin atılacağını ifade etti.
Kaymakam Furkan Başar, “İlçemizde resmi kurumların hizmetlerinin tek adresten yürütülmesi amacıyla, tarihi dokuya uygun olarak Yedisu’ya yeni hükümet konağı proje çalışmaları yürütülmektedir. Bizler de Yedisu’ya değer katacağına inandığımız bu önemli yatırımı Yedisu’ya kazandırmak için yakından takip etmekteyiz. İsteğimiz ve gayretimiz Yedisu’ya yakışır, önemli kamu yatırımlarının hayata geçirilmesi ve vatandaşımıza en iyi hizmetin verildiği mekanların ilçemize kazandırılmasıdır. Hükümet Konağı binamızın şimdiden Yedisu ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ’ya, Bingöl Valimiz Kadir Ekinci ’ye teşekkür ederim” dedi.


Güncel 16.11.2022 10:39:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

2

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

3

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

4

Tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun Çayı'ndaki zorlu yıkama mesaisi başladı

5

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

6

Garanti BBVA CDP'den üç temada "A" alarak sürdürülebilirlikte küresel liderler arasına girdi

7

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı

8

Prof. Dr. Aziz Gül: İyi bal donar, endişe etmeyin

9

Polis, oltalama ve yatırım dolandırıcılığına karşı sanal devriyesini artırdı

10

Osmaniye’de safran yetiştiriciliğinden olumsu sonuçlar alınmaya başlandı