Yellice Mahallesi’nde vatandaşların talepleri yerine getiriliyor

Yellice Mahallesi’nde vatandaşların talepleri yerine getiriliyor

Yellice Mahallesi’nde vatandaşların talepleri yerine getiriliyor

Nazilli Belediyesi ekipleri, Yellice Mahallesi’nde vatandaşların aktif olarak kullandığı sosyal alanda yenileme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezine 22 kilometre uzaklıkta bulunan Yellice Mahallesi’nde, 1992 yılına kadar ilkokul olarak kullanılan ve taşımalı eğitime geçildikten sonra mahalle sakinlerinin sosyal alan olarak değerlendirdiği yapıda yenileme çalışması başlattı.

İlk olarak ivedi ihtiyaçlarının yapımına başlanan binada su geçiren eski çatı baştan sona yenilendi.

Çalışmalarından dolayı Nazilli Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Mahalle Muhtarı Mehmet Karakaya; “Mahallemizde 30 yıldır eğitim taşımalı olarak gerçekleştiriliyor. Kapanan ilkokul binamızı bizler mahalle sakinleri olarak kullanmaktayız. Çatısının ve kapı pencerelerinin acil olarak yenilenmeye ihtiyacı vardı. Nazilli Belediyemiz çatımızı yeniledi. Akabinde kapı ve pencerelerimiz yenilenecek” diye konuştu.


Güncel 1.07.2022 15:25:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'nın kadın itfaiyecileri özveriyle çalışıyor

2

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 bin 324 kadın çalışanıyla kente değer katıyor

3

Saimbeyli’de göçer hayvancılık yapanlara güneş enerjisi paneli dağıtıldı

4

Saimbeyli'de huzur ve güven uygulaması yapıldı

5

Arçelik'te üst düzey atamalar

6

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

7

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

8

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

9

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

10

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu: