Yeni görevlerine başladılar

Yeni görevlerine başladılar

Yeni görevlerine başladılar

Kütahya Belediyesi’nde göreve başlayan 15 kamyon şoförü Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Işık, yeni göreve başlayan personele ’hayırlı olsun’ dedi.
Kasım ayı içinde noter huzurunda yapılan kura çekimi ile Kütahya Belediyesi’nde kamyon şoförü olarak çalışmaya hak kazanan 15 personel görevlerine başladı.
Görev günlerinin ilk günüde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, kamyon şoförü 15 yeni mesai arkadaşlarını makamında kabul etti. Ziyarette göreve başlayan personellere ’hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan Işık, “Yapılan uygulamalı sınav sonucunda başarılı olan kamyon şoförlerimiz arasında şeffaf belediyecilik anlayışımız gereği noter huzurunda çekiliş yaptık. Kazanan arkadaşlarımız bugün itibariyle işlerine başladılar. Bu kadroda ki boşluğumuzu da böylece doldurduk. İhtiyacımız olan bir kadroydu kamyon şoförlüğü. Burada görev yapmak kutsal bir görevdir. Kütahya’ya hizmet etmek, Kütahya’nın geleceği adına yapılan bir hizmettir. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.


Güncel 15.12.2020 21:57:02 0
Anahtar Kelimeler: yeni görevlerine başladılar

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

2

Futbol: Trendyol Süper Lig

3

Kumluca'da hortumdan etkilenen çiftçilere plastik sera örtüsü desteği

4

Futbol: Trendyol Süper Lig

5

Hatay'da yasa dışı bahis operasyonunda 12 şüpheli tutuklandı

6

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta konuştu:

7

Silifke'de refüje çıkan tırda maddi hasar oluştu

8

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı

9

Mersin'de sağanaktan etkilenen alanlarda temizlik ve onarım çalışmaları sürüyor

10

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu: