Yeni Honda HR-V Sport Türkiye'de satışa çıktı

Yeni Honda HR-V Sport Türkiye

Yeni Honda HR-V Sport Türkiye'de satışa çıktı

ISTANBUL (AA) - Daha sportif ve güçlü performansiyla öne çikan yeni Honda HR-V Sport, Türkiye’de 249 bin TL'den satisa sunuldu.

Honda açiklamasina göre, yeni Honda HR-V Sport, 182 beygir gücüne sahip 220 Nm tork üretebilen, turbo beslemeli, 1.5 litre hacimli i-VTEC benzinli turbo motoru ile sürüs performansi isteyen kompakt SUV severlerin tüm beklentilerini karsilarken sportif degisimlerle yenilenen iç ve dis görüntüsü ile de dikkati çekiyor.

Dis görünümde bal petegi görünümlü ön izgarayi tamamlayan siyah renkteki yan marspiyeller, siyah jantlar, siyah yan aynalar, siyah çamurluk korumaliklar ve siyah arka tampon Honda HR-V’nin sportif ruhunu ortaya koyuyor. Bu parlak siyah detaylara ek olarak LED ön sis farlari, 18 inç alasimli siyah jantlar, çift egzoz çikisi ve arka spor tampon da yeni görünümdeki sportif ruhu yansitan unsurlar arasinda yer aliyor.

- Iç mekanda siyah/koyu kirmizi kombini

Açiklamaya göre, Honda HR-V’nin dokunma hissi uyandiran yumusak malzemelerle bezenen Magic Seat tasarimi da yolcuyu daha da kavrayan bir yapiyla gelistirildi. Iç mekanin en belirgin degisimi olan, koltuklarda ve konsolda kendini gösteren siyah ve koyu kirmizi renkleri içeren tasarim ise spor çizgisini güçlendiriyor. Alasim pedallar da dis gövdedeki parlak siyah detayini tamamliyor.

Kabin konforu özellikleri arasinda "executive" donanimda da yer alan Aktif Gürültü Engelleme Sistemi yer aliyor. Bu özellik ile yeni Honda HR-V’de sürücü ve beraberindeki yolcular saatte 100 kilometre hizla seyahat ederken 65 desibellik kabin gürültüsü hissedebiliyor.

Honda Connect ile gelismis multimedya ve baglanabilirlik çözümleri sunan Honda HR-V Sport, elektrikli park freni, dokunmatik iklimlendirme paneli ve One - Touch Indicator gibi özelliklerin yani sira Akilli Dokunmatik Iç Mekan tasarimi da kullanim kolayligini arttiriyor.

Yeni Honda HR-V Sport'ta bulunan Sehir içi Aktif Fren Sistemi özellikle sehir içindeki düsük hizlarda gerçeklesen kazalari önlemek için tasarlandi. Radar teknolojisi ile sürüs yönünde yolu tarayan sistem olasi bir çarpisma riski olusmasi halinde sürücüyü sesli ve isitsel olarak uyararak otonom olarak fren yapiyor.


- 3 farkli renk seçenegi


Honda’nin Gelismis Sürücü Destek Sistemi’nde (ADAS) ise aracin önüne ve arkasina bakan kameralar disinda radar sensörleri de kullaniliyor. Alti hava yastigi ile donatilan Honda HR-V Sport'un platformu Honda’nin çarpma enerjisini daha esit bir sekilde dagitmak için birbirini baglayan yapisal elemanlar agini kullanan AC (Gelismis Uyumluluk Mühendisligi) gövde yapisindan yararlaniyor.

Platin Beyaz, Ralli Kirmizi ile Sport versiyona özel Platin Gri olmak üzere 3 farkli renk seçenegine sahip olan CVT otomatik sanzimana sahip yeni Honda HR-V Sport 249 bin TL’den satisa sunuldu.



Yurt Dünya 5.06.2020 11:27:47 0