Yeni ruhsat alan muhasebeciler buluştu

Yeni ruhsat alan muhasebeciler buluştu

Yeni ruhsat alan muhasebeciler buluştu

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), 1-7 Mart Muhasebe Haftası’na istinaden yeni ruhsat alan meslektaşlarıyla tanışma etkinliğinin ikincisini düzenledi.
Ruhsat almak için, ilk sınavda başarılı olan Melih Savaş, Nihat Lebit, Ceylan Durmuş ve Semih Bostancı’ ya BSMMMO Başkanı Doğan Yılmaz tarafından hediyeler takdim edildi.
Büyük bir aile olduklarını ifade eden Yılmaz, "Amacımız aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza büyük bir aileye geldiğini göstermek ve mesleğe uzun süredir devam eden arkadaşlarımızla tanışmalarını sağlamak oldu. Bizim için özel bir hafta. Geçtiğimiz günlerde sergi açılışında bulunduk ve Prof. Dr. Emre Alkin’i ağırladık. Emre Bey bize 2022 yılı Türkiye ekonomisi ve dünya ekonomisi hakkında görüşlerini belirtti. Son olarak 9 Mart akşamı Dünya Emekçi Kadınlar Günü hasebiyle psikolog ve avukat eşliğinde bir panel düzenliyoruz" dedi.


Güncel 6.03.2022 11:34:49 0
Anahtar Kelimeler: yeni ruhsat alan muhasebeciler buluştu

İlginizi Çekebilir

1

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

2

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

3

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

4

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

5

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"

6

GÜNCELLEME - Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

7

Manavgat'ta Doğu Türkistan konferansı düzenlendi

8

Antalya'da "Ölçülebilir mi güzellik? İdeadan günümüze estetik yargı" söyleşisi düzenlendi

9

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

10

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı