YENİ MAHALLEDE HUZUR TOPLANTISI

YENİ MAHALLEDE HUZUR TOPLANTISI

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısında, Yeni Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Karacaoğlan Ortaokulu Toplantı Salonunda düzenlenen toplantının başında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşlara yönelik, konut güvenliği, genel güvenlik önlemleri, dolandırıcılık olaylarının önlenmesi, düğünlerde silah atılmasının önlenmesi konusunda bilgilendirme yapıldı. 

Sunumun ardından konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, "İl Emniyet Müdürlüğümüzden arkadaşlarımız gerçekleştirdikleri sunumla hırsızlık, dolandırıcılık ve genel güvenlik önlemleri konusunda vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken hususları paylaştılar. Bizim de siz vatandaşlarımızdan beklentimiz, bu tip olayların asgariye indirilebilmesi için sizlerle paylaşılan bu hususlara azami derecede riayet etmenizdir. Tüm mahalle sakinlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi. Toplantıda mahalle sakinlerinin iletmek istedikleri sorun ve talepleri dinleyeceklerini ve bunlara hep birlikte çözüm arayacaklarını söyleyen Vali Coşkun, daha sonra sözü mahalle sakinlerine bıraktı.

VATANDAŞLAR, TALEP VE SORUNLARINI İLETTİLER

Toplantının devamında Yeni Mahalle sakinleri talep ve sorunlarını Vali Coşkun’a ilettiler.

Söz almak isteyen tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Coşkun, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Mahallenizin sorunlarına duyarlılık gösterdiğiniz ve bunları bizimle paylaştığınız için tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bizlere iletmiş olduğunuz sorun ve talepleri değerlendireceğiz, imkânlarımız ölçüsünde, öncelik acil olanlar olmak üzere, çözmek için hep birlikte gayret göstereceğiz." dedi.

Toplantı sonunda, vatandaşlar Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensuplarına talep ve sorunlarını dinledikleri için teşekkür ettiler.

Haber:İbrahim EMÜL/OSMANİYE
 



Osmaniye 29.12.2019 13:22:00 0
Anahtar Kelimeler: MAHALLEDE HUZUR TOPLANTISI

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı