Yeni Malatyaspor bu haftada şeytanın bacağını kıramadı: Sivaspor'a mağlup oldu

Yeni Malatyaspor bu haftada şeytanın bacağını kıramadı: Sivaspor

Yeni Malatyaspor bu haftada şeytanın bacağını kıramadı: Sivaspor'a mağlup oldu

Ligde 3 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor Sivasspor karşılaşmasında da şeytanın bacağını kıramadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Sivasspor karşısında 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, “Kazanmak istedik ancak 1-0 mağlup olduk” dedi.
Süper Lig’de son 3 haftadır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor’da maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, Sivasspor karşısında önemli bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, "Kazanmak istedik ancak 1-0 mağlup olduk. Tabii ki üzgünüz” dedi.
Karşılaşmanın ilk yarısı daha üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu dile getiren Buz, “Pozisyonlarımız vardı. Genel anlamda müsabakaya bakıldığında golü atan kazanır havası vardı. Her iki tarafta mücadele etti. Bizimde direkten dönen bir topumuz var. Orada golü bulmuş olsaydık daha evvel de sanırım müsabakayı biz kazanırdık. Ancak futbolun içerisinde olan şeyler. Rakibimiz bizim duran bir topta adam paylaşımında sıkıntı yaşadığımız o zamana kadar sıkıntı yaşamadığımız pozisyonda orada maalesef 3 tane oyuncu boştu. Golü attılar ve müsabakayı kazandılar. Şimdi bizim için önemli olan hemen bir reaksiyon göstermek. Cumartesi günü Antalya’da oynayacağımız müsabakaya iyi hazırlanıp orada cevabı vermek" diye konuştu.



Spor 21.09.2021 23:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıklar belediye ekiplerince toplandı

2

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı

3

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Sergei Butckikh'den tatbikat değerlendirmesi:

4

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

5

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

6

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

7

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

8

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

9

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

10

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi