Yeniden Refah Partili Kılıç, Adana'da konuştu:

Yeniden Refah Partili Kılıç, Adana

Yeniden Refah Partili Kılıç, Adana'da konuştu:

ADANA - Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Gazze'de İsrail'in Hamas'a karşı meşru savunması yoktur. Gazze'de İsrail'in sivil Filistin halkına karşı soykırımı vardır." dedi.

Adana'da esnaf gezisinde bulunan Kılıç, daha sonra bir otelde gazetecilerle bir araya geldi.

Buradaki konuşmasında İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına değinen Kılıç, şöyle konuştu:

"Gazze'de İsrail'in Hamas'a karşı meşru savunması yoktur. Gazze'de İsrail'in sivil Filistin halkına karşı soykırımı vardır. İsrail'de işlenen savaş suçudur. İnsanlığa karşı suçtur ve soykırım suçudur. Hem savaş suçu, hem insanlığa karşı suç, hem de soykırım suçu, uluslararası ceza mahkemesinde yargılanmayı gerektiren bir durumdur."

Bir gazetecinin yerel seçimlerde ittifak yapıp yapmayacaklarıyla ilgili sorusuna Kılıç, "Adana ve ilçelerinde yerel seçimlere Yeniden Refah Partisi olarak tek başımıza gireceğiz. Şu an Yeniden Refah Partisine bir ittifak teklifi vaki olmuş değil. Sadece Adana için değil, diğer illerimizle alakalı da olmuş değil. Nihayetinde biz partimizin gücünü görmeyi, seçmen desteğini ölçmeyi, sandığa kendi bayrağımızla, adaylarımızla gitmeyi ve sonucunu da buna göre almayı tercih ediyoruz." yanıtını verdi.



Politika 21.10.2023 20:42:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: