Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylığı başvuru süresi 21 Mart Salı gününe uzatıldı.
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim tarihinin 14 Mayıs olarak belirlenmesinden sonra siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı süreci devam ediyor. Seçime ilk kez katılacak olan Yeniden Refah Partisi’nde daha önce 17 Mart Cuma günü olarak açıklanan milletvekili aday adaylığı son başvuru tarihinin yoğunluk nedeniyle 21 Mart Salı günü saat 17.00’ye uzatıldığı bildirildi.

“Özellikle gençlerimizden yoğun bir talep var”
Parti genel merkezinde oluşturulan adaylık başvuru merkezinde süreçle ilgili konuşan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Nureddin Gül, “Milletvekili aday adaylığı başvuru alma sürecini yoğun bir tempoyla sürdürüyoruz. Özellikle gençlerimizden yoğun bir talep var. Kurulduğumuz günden beri halkımızın partimize gösterdiği teveccühün bir tezahürü bu. Gerek il başkanlıklarımızda, gerekse genel merkezimizde çok yoğun bir şekilde aday adaylığı başvuruları yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Depremzede ve engellilerden ücret talep edilmiyor
Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylığı başvurularına yönelik çalışmalar parti genel merkezinde ve il başkanlıklarında gerçekleştiriliyor. Yeniden Refah Partisi depremzede ve engellilerden aday adaylığı için herhangi bir başvuru ücreti talep etmezken, 7 bin 500 lira olan başvuru ücreti gençler ve kadınlar için 5 bin lira olarak tahsil ediliyor.


Güncel 17.03.2023 11:01:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

2

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

3

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

4

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

5

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

6

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

7

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

8

Antalya'da sahilde erkek cesedi bulundu

9

Mersin'de üniversiteler arasında akademik işbirlikleri ele alındı

10

Cookshop Markalar Topluluğu'nda üst düzey atama