Yeniden Refah Partili Suat Kılıç’tan, OGC’ye ziyaret

Yeniden Refah Partili Suat Kılıç’tan, OGC’ye ziyaret

Suat Kılıç: Netanyahu’nun soykırım suçunun gözcülüğünü ABD, AB ve İngiltere yapmaktadır

Suat Kılıç: Netanyahu’nun soykırım suçunun gözcülüğünü ABD, AB ve İngiltere yapmaktadır

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun tarihin en büyük soykırım suçlarından birini işlemekte olduğunu söyledi. Kılıç, “Netanyahu’nun Gazze’de işlediği soykırım suçunun gözcülüğünü Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ve İngiltere yapmaktadır.” Dedi. 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Osmaniye’de çarşı merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak esnaf ve bölge halkının sorun ve taleplerini dinledi. Suat Kılıç, daha sonra ise Osmaniye Gazeteciler Cemiyetini (OGC) ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ı cemiyet binası önünden OGC Başkanı İsrafil Avcı, yönetim kurulu ve üyeler tarafından karşılandı. 
ULUSLARARASI KAMUOYUNUN İSRAİL'E DESTEK VERMESİNİ TELİN EDİYORUZ
Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıç, Filistin meselesine tepkilerin kınamadan ve lanetlemeden öteye geçmediğini ifade etti. Kılıç, “İçimizi acıtan Filistin Gazze meselesine, kahrolsun demekten dua etmekten öteye tepkilerimiz maalesef geçemiyor. Bu konuda hükümete çağrılarımız oldu. İncirlikteki Amerikan üssü kapatılmalıdır dedik. Malatya'daki Kürecik Radar Üssü kapatılmalıdır dedik. Çünkü bu üslerin salladığı veriler daha ziyade İsrail’in hava saldırılarından korunmasına yarayan üslerdir. Aynı İsrail hava sahasını Gazze’ye Filistin’de mazlumların üzerine kadın ve çocukların üzerine bomba yağdırmakta, savaş suçu olan beyaz fosfor bombalarını yağdırmakta kullanıyor. Dolayısıyla İsrail’in insaftan ve insanlıktan alabildiğince uzaklaştığı bu noktada, uluslararası kamuoyunun İsrail'e destek vermesini telin ediyoruz.” Dedi. 
NETANYAHU, TARİHİN EN BÜYÜK SOYKIRIM SUÇLARINDAN BİRİNİ İŞLEMEKTE
İsrail’in işlediği suçların savaş suçu, soykırım suçu, insanlığa karşı suç olduğunu vurgulayan Suat Kılıç, “İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yüzyılın Hitleri olarak tarihin en büyük soykırım suçlarından birini işlemektedir. Netanyahu’nun Gazze’de işlediği soykırım suçunun gözcülüğünü Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ve İngiltere yapmaktadır. Elbette ki Netanyahu, Putin'le ilgili olduğu gibi uluslararası ceza mahkemesinde yargılanacak şekilde uluslararası yargılama sürecinin önü açılmak mecburiyetidir.” Diye konuştu. 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın OGC ziyaretine İl Başkanı Osmaniye İl Başkanı Adem Cingöz ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkan Aday Adayı Adem Demir’de eşlik etti. 



Osmaniye 23.10.2023 16:41:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

2

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

3

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

4

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

5

Osmaniye'de Bahar Temizliği

6

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

7

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

8

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

9

Osmaniye'de uçurtma şenliği

10

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı