Yenilenen Jeep Compass Türkiye’de

Yenilenen Jeep Compass Türkiye’de

Yenilenen Jeep Compass Türkiye’de

ISTANBUL (AA) - SUV segmentine adini veren ve geçmisi kuvvetli köklere dayanan Jeep’in, güçlü tasarim, verimlilik ve ileri teknoloji özelliklerini bir araya getiren Compass modelinin yeni versiyonlari Türkiye'de satisa sunuldu.

Jeep açiklamasina göre, özgürlük, tutku ve macera severlerin markasi Jeep’in, yetenekli kompakt SUV modeli Compass yenilendi.

Mevcut motor gamina eklenen çevreci benzinli ve dizel motor seçenekleri ve güçlü tasarimi ile satisa sunulan yeni Compass model ailesi içinde 150 HP gücündeki 1,3 litrelik benzinli motor ve 6 ileri çift kavramali (DDCT) otomatik sanzimanla kombine edilmis versiyon dikkati çekiyor. Compass’in, 120 HP’lik 1,6 litrelik dizel motor ve manuel sanzimanli versiyonu da yenilik kapsaminda eszamanli olarak satisa sunuluyor. 3 ayri zengin donanim seçenegi bulunan ve 70’ten fazla güvenlik özelligine sahip yeni Jeep Compass, 314 bin 900 TL’den baslayan anahtar teslim satis fiyatiyla yeni sahiplerini bekliyor.

Türkiye'de standart 4 tekerlekten çekis özelligine sahip 1.4 litre 170 HP benzinli motorlu ve 9 ileri otomatik sanzimanli versiyonuyla showroomlardaki yerini alan Compass’a farkli motor ve çekis versiyonlari eklenirken, ayni zamanda donanim paketleri de yenilendi.

Satisa sunulan yeni Compass modellerinde; 150 HP gücündeki 1,3 litre silindir hacimli turbo benzinli motor ve 6 ileri DDCT (çift kavramali) otomatik sanzimanla kombine edilmis versiyon dikkat çekiyor. DDCT 6 vitesli otomatik sanziman daha hizli ivmelenme ve daha az yakit tüketimini beraberinde getiriyor.

150 HP gücündeki 1,3 litre silindir hacimli turbo benzinli motor ve 6 ileri DDCT (çift kavramali) otomatik sanzimana sahip Jeep Compass ortalama 5,7 lt/100km yakit tüketimi degerine sahipken Jeep Compass’in düsük emisyon ve daha az yakit tüketimi sunan 120 HP gücündeki 1,6 litrelik MultiJet II dizel motor ve 6 ileri vitesli manuel sanzimanli bir diger yeni versiyonu da 4,6 lt/100km ortalama yakit tüketimi degeri sunuyor.


- Zengin donanim seçenekleri

Agustos ayi itibariyla 314.900 TL’den baslayan anahtar teslim fiyatlariyla satisa sunulan yeni Compass, SUV tutkunlarinin karsisina 3 ayri zengin donanim seçenegiyle çikiyor.

Jeep Compass’in Longitude donaniminda güçlü dis hatlar, siyah tavan raylari, elektrikli ve isitmali gövde rengi katlanabilir yan aynalar ve 17 inç jantlar ön plana çikarken, iç mekanda çift bölgeli otomatik klima, Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli 7 inç ekranli Uconnect™ bilgi-eglence sistemi, Anahtarsiz Giris & Çalistirma ve arka park sensörleri, standart olarak sunulan önden çarpma uyari sistemi, serit degistirme ikaz sistemi ve hiz sabitleyeci gibi donanimlar ise yolculuklari daha güvenli kiliyor.

Limited donanimi ise Longitude donanim seviyesine ek olarak; parlak krom gövde detaylari, geri görüs kamerasi, ön park sensörleri ve yatay&dikey park yardim sistemi gibi premium özellikler sunarken, koyu renkli camlar, Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli ve Türkçe navigasyon özellikli 8,4 inç ekran Uconnect™ bilgi-eglence sistemi, 7” TFT ekranli gösterge paneli ve standart 18 inç jantlarla konforu en üst düzeye tasiyor.

Compass’i sinifinin en premium SUV’u yapan S Limited donanimi ise Limited donanima ek olarak; siyah tavan, özel 19 inç jantlar ve iç-dis mekanda özel gri gövde detaylari, çift panelli açilir cam tavan, elektrikli ve isitmali deri koltuklar, isitmali deri direksiyon simidi, otomatik açilabilir bagaj kapisi, Bi-Xenon farlar, kör nokta uyari ve Alpine Premium Ses Sistemi ile rakiplerine göre fark yaratiyor.

S limited versiyonunda standart olarak sunulan Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli ve Türkçe navigasyon özellikli 8,4 inç ekran Uconnect™ bilgi-eglence sistemi ise sürüs keyfini artiran unsurlar arasinda geliyor.

Markanin bu yil özelindeki en önemli yenilik hamlesini temsil eden yenilenen Compass modeli, Jeep showroomlarindaki yerini alirken; modelin diger merakla beklenen versiyonu Compass 4xe Plug-in Hibrid ise yilin son çeyreginde ülkemizde satista olacak.



Yurt Dünya 1.08.2020 11:56:22 0
Anahtar Kelimeler: yenilenen jeep compass türkiye’de

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü

2

Burdur'da Afrika'dan taşınan çöl tozu etkili oluyor

3

Adana'da "MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" düzenlendi

4

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde yeni dönemin ilk meclisi toplandı

5

Mersin'de Silifke Belediyesinden çıkarılan işçiler için protesto

6

Kahramanmaraş'ta depremde yakınlarını kaybeden aileler basın açıklaması yaptı

7

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

8

Mersin'de posta dağıtıcıları milli takıma seçilebilmek için yarıştı

9

Hatay'da yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı

10

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yelkenci, Hatay'da temel atma töreninde konuştu: