Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Yılın her günü annelerin baş üstünde tutulması gerekir”

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Yılın her günü annelerin baş üstünde tutulması gerekir”

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Yılın her günü annelerin baş üstünde tutulması gerekir”

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldığı anneler günü programında “Yılın her günü annelerin baş üstünde tutulması gerekir” dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ile birlikte Ergazi Mahallesi Muhtarı Emine Yıldız tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katıldı. Yaşar, Batıkent Andora Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe katılarak annelerin gününü kutladı.
“En güzel hediye hak ettikleri saygıyı, değeri vermektir”
Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Yaşar, “Annelere verilecek en güzel ve anlamlı hediye, hak ettikleri saygıyı, değeri vermektir. Bugün hala bir yerlerde anne veya anne adayı baskılanıyor, şiddete maruz kalıyor, katlediliyorsa oturup düşünmek lazım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği çağdaş Cumhuriyet, kadın-erkek eşitliğini ve fırsat eşitliğini içerisinde barındırıyor. O günlerden bu günlere büyük gelişim gösterdik. Fakat ne yazık ki kadınların sosyal hayatta ve iş hayatında kazandıkları haklar çağdaş medeniyetler seviyesinde bulunan ülkelere oranla yetersiz kalıyor. Eşit yurttaşlığı temel alan Türkiye Cumhuriyeti’nde kadınların hakkını hep beraber savunmalıyız” dedi.


Güncel 9.05.2022 10:48:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı