Yenimahalle Belediyesi araç filosunu 505’e yükseltti

Yenimahalle Belediyesi araç filosunu 505’e yükseltti

Yenimahalle Belediyesi araç filosunu 505’e yükseltti

Ankara Yenimahalle Belediyesi, araç filosuna 2 adet yeni araç daha ekledi. Yeni alınan araçlarla Yenimahalle’de ilçe halkına hizmet eden araçların sayısı 505’e yükseldi.
Araç filosunu güçlendirmeye devam eden Yenimahalle Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2 adet kazıyıcı-yükleyici aracı daha filosuna dahil etti.

“Kendi araçlarımızla hizmet veriyoruz”
Göreve geldiği günden bu yana belediyeye ait araçlar ile vatandaşa hizmet verdiklerini dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kiralık araçlar maliyeti yükseltiyor. Bu yüzden kendi araçlarımızla hizmet veriyoruz. Göreve geldiğimde belediyeye ait sadece 17 araç vardı. Geri kalan araçların tamamı kiralıktı. Biz de birkaç yıllık kiralama bedelini araç satın almaktan yana kullandık. Bugün geldiğimiz noktada çoğu il belediyesinin sahip olmadığı araç filosuna sahibiz. Dozerden kepçeye, kamyondan tıra, binek araçtan otobüse 505 araç ile ilçemize hizmet ediyoruz” dedi.


Güncel 9.12.2022 12:33:56 0

İlginizi Çekebilir

1

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

2

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

3

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

4

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

5

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu:

6

CarrefourSA Mağazacılar Günü'nü 15 bin çalışanıyla kutladı

7

Hatay Valiliğinin yeni logosu tanıtıldı

8

Teknosa Mağazacılar Günü'nü çalışanlarıyla kutladı

9

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu

10

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci'ye ziyaret