Yenişehirli sporcular Avrupa ikincisi oldu

Yenişehirli sporcular Avrupa ikincisi oldu

Yenişehirli sporcular Avrupa ikincisi oldu

Muay-Thai Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girerek Avrupa Şampiyonası’na katılan Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Ecem Naz Ertaş ile Bejna Pektaş Avrupa ikincisi oldu.
İstanbul’da düzenlenen Muay-Thai Avrupa Şampiyonası’na Yıldız Bayanlar 52 kiloda katılan Ecem Naz Ertaş ile 50 kiloda Bejna Pektaş göstermiş oldukları üstün performans ile Avrupa ikinciliğini kaptı.
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girerek Avrupa Şampiyonası’na katılan ve burada üstün başarı göstererek ikinci olan Yenişehir Spor Kulübü Muay-Thai sporcuları Ecem Naz Ertaş ile Bejna Pektaş’ı telefonla arayarak tebrik etti.
Yenişehir Belediye Spor Kulübü sporcularının başarıdan başarıya koştuklarını belirten Başkan Beşikci, “Tüm sporcularımızı her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi göstermiş oldukları bu üstün performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Sporcularımızın bundan sonraki tüm müsabakalarda ön sıralarda olacağına inanıyorum” dedi.


Spor 18.02.2022 11:37:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: