Yerel yönetimlerde güncel yaklaşımlar “teoriden pratiğe” adlı kitap yayınlandı

Yerel yönetimlerde güncel yaklaşımlar “teoriden pratiğe” adlı kitap yayınlandı

Yerel yönetimlerde güncel yaklaşımlar “teoriden pratiğe” adlı kitap yayınlandı

Trakya Üniversitesi bünyesinde bulunan Dr. Öğr. Üyesi Pınar Akarçay’ın editörlüğünü üstlendiği, yerel yönetimlerde güncel yaklaşımlar “teoriden pratiğe” adlı kitap yayınlandı.
Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gümrük İşletme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pınar Akarçay’ın editörlüğünü üstlendiği ve bölüm yazarları arasında Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Hulusi Ekber Kaya’nın ve Dr. Öğr. Üyesi Mübeyyen Tepe Küçükoğlu’nun da yer aldığı “Yerel Yönetimlerde Güncel Yaklaşımlar ‘Teoriden Pratiğe’" başlıklı kitap yayımlandı.
Yerel yönetimlerin sürekli bir gelişim ve değişkenlik içerisinde olduğunu, bu nedenle birçok çalışmanın kısa sürede güncelliğini ve işlevini yitirdiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Pınar Akarçay, bu kitapla hem bu gereksinimlerin karşılanmasını hem de çok disiplinli yaklaşımla yerel yönetimlere ilişkin güncel tartışmaları okuyuculara sunmayı amaçladıklarını ifade etti.


Güncel 21.04.2021 12:27:02 0

İlginizi Çekebilir

1

SunExpress'te üst düzey atama

2

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

3

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

4

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

5

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

6

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

7

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

8

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

9

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

10

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu