Yerler kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını çıkardı

Yerler kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını çıkardı

Yerler kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını çıkardı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde tarlada çalıştıktan sonra ilaç almak için Pancar Kooperatifi’ne giden Rafet Burukoğlu’nun yerler kirlenmesin diye ayakkabılarını çıkararak içeri girmesi çalışanları duygulandırdı.
Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Mudurnu ilçesinde çiftçilik yapan Rafet Burukoğlu, tarlada çalıştıktan sonra ilaç almak için Pancar Kooperatifi’ne gitti. Tarlada çalıştığı için ayakkabıları çamurlanan Burukoğlu, kooperatiften içeri girerken yerler kirlenmesin diye ayakkabılarını çıkardı. Çoraplarıyla içeri giren Burukoğlu’nu gören çalışanlar, yaşlı adama neden ayakkabılarının olmadığını sordu.
Burukoğlu ise “Ben tarladan geliyorum. Ayakkabılarım çamurlu olduğu için içeriyi kirletmek istemedim. Dışarıda çıkardım” dedi. Burukoğlu’nun duyarlı davranışı kooperatif çalışanlarını duygulandırdı.


Güncel 4.07.2022 17:54:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

2

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu

3

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

4

İskenderun'da araç kiralama firmaları denetlendi

5

Kahramanmaraş'ta 88 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

6

Adana'da "Dijital Dünyada Güvenli Kalmak Zirvesi" düzenlendi

7

Osmaniye'de asayiş uygulamasında yakalanan firari 19 zanlıdan 10'u tutuklandı

8

Otomobiliyle bisikletlinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü hakim karşısında

9

Antalya Ticaret Borsasının 2026 yılı bütçesi 95 milyon lira

10

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu