Yeşil, "Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıldönümü kutlu olsun"

Yeşil,

Yeşil, "Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıldönümü kutlu olsun"

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, yönetim kurulu adına bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. Yıldönümünü ve Polis Günü’nü kutladı.
Türkiye’nin dört bir yanında büyük bir özveriyle mesai mefhumu gözetmeden görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladıklarını bildiren Genel Başkan Hakan Yeşil, şöyle dedi:
"Toplumsal huzur ve güvenin düzenli bir şekilde sürdürülmesi, can ve mal güvenliğinin yasalar çerçevesinde korunması gibi yüksek bir sorumluluğu üstlenen Polis Teşkilatı, bu görevini 10 Nisan 1845’te Polis Nizamnamesi’nin yayınlanmasından bugüne 178 yıldır yerine getirmektedir. Ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü kutluyoruz. Ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis adına, terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşen emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı ve görevleri başında olan personele sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz."


Güncel 10.04.2023 13:43:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı