Yeşilay'ın Akseki temsilcisi Vahit Hamdi Öz oldu

Yeşilay

Yeşilay'ın Akseki temsilcisi Vahit Hamdi Öz oldu

ANTALYA - Yeşilay'ın Akseki temsilciliği görevine Vahit Hamdi Öz atandı.

Önceki temsilci Recep Baltacı'dan görevine devralan Öz, yaptığı açıklamada, Yeşilay gibi köklü ve saygın bir kurumun çatısı altında görev yapmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

Özellikle gençlere yönelik farkındalık çalışmalarını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Öz, "Yeşilay’ın temel misyonu, insanımızı bağımlılıklardan korumak ve sağlıklı yaşam kültürünü yaygınlaştırmaktır. Akseki’de bu mücadeleyi daha da güçlendirmek için elimden geleni yapacağım. Özellikle okullarda gençlerimizle birebir temas kurarak, zararlı alışkanlıklar konusunda bilinç kazandırmaya yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz."diye konuştu.

Öz, Yeşilay Antalya Şube Başkanı Osman Zeki Özcan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbel, Müftü Vehbi Özkar ve AK Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu’yu makamlarında ziyaret etti.



Yurt Dünya 20.07.2025 14:52:50 0

İlginizi Çekebilir

1

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

2

Kumluca'da "Engel yok, spor var" projesi

3

Alanya'nın ev sahipliği yaptığı Alanya Ultra Trail yarışları tamamlandı

4

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

5

Mersin'de trafik kazasında şehit olan polis memuru için cenaze töreni düzenlendi

6

Girişimsel radyoloji uygulamalarıyla birçok ameliyat "bıçaksız cerrahi" ile gerçekleştirilebiliyor

7

Osmaniye’de devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

8

Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Mersin'de başladı

9

Akbank "Sürdürülebilir İklimlendirme Finansman Programı"nı hayata geçirdi

10

Salda Duatlonu Türkiye Kupası yarışları başladı