Yeşilay'ın Akseki temsilcisi Vahit Hamdi Öz oldu

Yeşilay

Yeşilay'ın Akseki temsilcisi Vahit Hamdi Öz oldu

ANTALYA - Yeşilay'ın Akseki temsilciliği görevine Vahit Hamdi Öz atandı.

Önceki temsilci Recep Baltacı'dan görevine devralan Öz, yaptığı açıklamada, Yeşilay gibi köklü ve saygın bir kurumun çatısı altında görev yapmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

Özellikle gençlere yönelik farkındalık çalışmalarını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Öz, "Yeşilay’ın temel misyonu, insanımızı bağımlılıklardan korumak ve sağlıklı yaşam kültürünü yaygınlaştırmaktır. Akseki’de bu mücadeleyi daha da güçlendirmek için elimden geleni yapacağım. Özellikle okullarda gençlerimizle birebir temas kurarak, zararlı alışkanlıklar konusunda bilinç kazandırmaya yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz."diye konuştu.

Öz, Yeşilay Antalya Şube Başkanı Osman Zeki Özcan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbel, Müftü Vehbi Özkar ve AK Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu’yu makamlarında ziyaret etti.



Yurt Dünya 20.07.2025 14:52:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da üreticiler seralarda zirai don nöbeti tutuyor

2

Antalya'da 4 bin 663 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirildi

3

Antalya'da iki ilçede uyuşturucu operasyonu düzenlendi

4

Adana'da don önleyici pervaneler narenciyeler için çalıştı

5

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

7

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

8

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

10

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda