Yeşilırmak’tan koltuk çıktı

Yeşilırmak’tan koltuk çıktı

Yeşilırmak’tan koltuk çıktı

Samsun’da Çarşamba Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından Yeşilırmak Nehri’nde köprü ayağında yapılan temizlik çalışmasında buradan koltuk çıkması şaşkınlığa yol açtı.
Çarşamba Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri 17 günlük tam kapanma sürecinde Yeşilırmak Nehri üzerindeki köprü ayaklarında temizlik çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde köprü etrafındaki kötü görüntüleri kaldırmak amaçlanırken nehirden çıkarılanlar ise görenleri ‘pes’ dedirtti.

Irmaktan koltuk çıktı
Temizlik ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Tarihi Köprü ayağında görülerek ve ip ile bağlanılarak yukarıya doğru çekilen koltuk, ekiplerin müdahalesi ile ırmaktan çıkarıldı. Yeşilırmak’tan çıkarılan koltuk ekipler tarafından şaşkınlık ile karşılanırken yapılan bu duyarsızlık karşısında da tepkilerini gizleyemediler.


Güncel 5.05.2021 16:19:08 0
Anahtar Kelimeler: yeşilırmak’tan koltuk çıktı

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da öğretmenin geliştirdiği patentli uygulama okullarda tasarruf sağlıyor

2

Karaciğer hastası, Adana'da ablasından yapılan nakille hayata tutundu

3

Hatay İl Emniyet Müdürü Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

GÜNCELLEME - Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

5

Mersin'in Silifke ilçesinde fırtına etkili oldu

6

Hataylı "Yaşayan İnsan Hazinesi", ipek böceği yetiştiriciliğinin yaygınlaşmasını istiyor

7

Antalya, turnuva ve kamplara yaptığı ev sahipliğiyle dünya okçuluğunun merkezi oldu

8

Narenciyenin gen merkezindeki "Turunç Yolu", görsel şölen sunuyor

9

Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

Sağlıklı midede asitli gıdalar tek başına sorun yaratmıyor