Yeşim Salkım, babasını son yolculuğuna uğurladı

Yeşim Salkım, babasını son yolculuğuna uğurladı

Yeşim Salkım, babasını son yolculuğuna uğurladı

Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden sanatçı Yeşim Salkım’ın babası Dursun Salkım, Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Ihlamurkuyu Mezarlığı’na gönderildi. Cenazeye Yeşim Salkım ve aile üyeleri başta olmak üzere çok sayıda yakını katılım sağladı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım’ın babası Dursun Salkım 20 gün önce yakalandığı korona virüse yenilmiş, kızı sanatçı Yeşim Salkım ise acı haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu.
Bugün öğle saatlerinde Üsküdar Şakirin Cami’ye getirilen Dursun Salkım’ın cenazesi kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Ihlamurkuyu Mezarlığı’na götürüldü. Cenazeye Dursun Salkım’ın eşi Sevil Salkım, kızı Yeşim Salkım, oğlu Serhat Salkım ve çok sayıda seveni katılım sağladı. Sanat dünyasından cenazeye katılamayan isimler ise çelenk gönderdi. Cenaze namazının kılındığı esnada Yeşim Salkım ise gözyaşlarına hakim olamadı.



Güncel 6.09.2021 15:53:11 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

2

Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

3

Adana'da kaybolan kadın için arama çalışması başlatıldı

4

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

5

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

6

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

7

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

8

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

9

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

10

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı