Yiğidolar pas ve pres çalıştı

Yiğidolar pas ve pres çalıştı

Yiğidolar pas ve pres çalıştı

Sivasspor, 2022-2023 sezonu öncesi kamp çalışmalarına bugün öğlen yaptığı antrenmanla devam etti. İdmanda yoğunluklu olarak pas ve pres çalışması yapıldı.
Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına kampın 4’üncü gününde Bolu’nun Gerede ilçesinde öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Kamp yapılan otelin sahasında ısınma hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından dayanıklılık koşularıyla devam eden antrenman, kanat şut çalışmaları ve yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
Kaleciler Ali Şaşal Vural, Muammer Yıldırım, Emre Satılmış ve Baver Kuçkar ise kaleci antrenörü Zafer Özgültekin yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.
Sivasspor akşam yapacağı günün ikinci antrenmanıyla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.


Spor 2.07.2022 13:33:56 0
Anahtar Kelimeler: yiğidolar pas ve pres çalıştı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kaçak 144 milyon makaron ele geçirildi

2

Adana'da 72 bin 131 uyuşturucu hap ele geçirildi

3

Adana'da camını kırdıkları araçlardan hırsızlık yapan 2 zanlı tutuklandı

4

Adana'da 15 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

5

Burdur'da sazlıkta çıkan yangın söndürüldü

6

Antalya'da 11 yıldır aranan cinayet zanlısı yakalandı

7

Adana'da "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

8

Antalya'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

9

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 20. yılını kutluyor

10

Hatay'da dereye düşen 4 yaşındaki çocuk boğuldu