Yılbaşında sahte parayı piyasaya süremeden yakalandı

Yılbaşında sahte parayı piyasaya süremeden yakalandı

Yılbaşında sahte parayı piyasaya süremeden yakalandı

Samsun’da yılbaşında piyasaya sahte para sürmek istediği ileri sürülen bir kişi, araç içinde 103 adet 200’lük ve 168 adet 100’lük banknotlar halinde 37 bin 400 lira sahte para ile birlikte yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ile Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlkadım ilçesi Lise Caddesi’nde bir otomobilde arama yaptı. Yapılan aramada, yılbaşında piyasaya sürülmek istenen 103 adet 200’lük ve 168 adet 100’lük banknot olmak üzere toplam 37 bin 400 TL sahte para ele geçirildi.
Olayla ilgili şüpheli S.Ş.(19) "parada sahtecilik" suçunda gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan S.Ş. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.


Yurt Dünya 31.12.2022 12:47:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı