Yıldırım yangına sebep oldu: 3 samanlık küle döndü

Yıldırım yangına sebep oldu: 3 samanlık küle döndü

Yıldırım yangına sebep oldu: 3 samanlık küle döndü

Kastamonu’nun Araç ilçesinde yıldırım düşmesi neticesinde bir samanlıkta çıkan yangın, yanındaki samanlıklara da sıçradı. Yangında 3 samanlık kullanılmaz hale geldi.
Olay, Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Susuz köyü Geriş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etkili olan sağanak yağış sırasında köye yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesi neticesinde köyde bulunan bir samanlıkta yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın yanında bulunan 2 samanlığa daha sıçradı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.
Köye gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 3 samanlık kullanılamaz hale geldi.


28.05.2023 12:53:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Kumluca'da "Şarkılardan anılara yolculuk" konseri düzenlendi

2

Adana'da 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

3

Hasanbeyli’de lahana hasadı yapıldı

4

Osmaniye’de çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtıldı

5

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

6

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

7

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

8

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

9

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

10

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi