Yıldırım’da üretim tasarrufa dönüşüyor

Yıldırım’da üretim tasarrufa dönüşüyor

Yıldırım’da üretim tasarrufa dönüşüyor

Yıldırım Belediyesi, kaynakların verimli kullanılması maksadıyla oluşturduğu marangoz, kaynak, elektrik ve sıhhî tesisat atölyelerinde kendi imalatlarını gerçekleştiriyor.
Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde atölyelerde üretilen ürünler, belediye birimleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşların, okulların, park ve bahçelerin ihtiyacını karşılıyor. Atölyelerde, mutfak dolabı, makam mobilyası, paravan, masa, stant ile park ve bahçelerde kullanılan spor âletleri, aydınlatma direği, köpek kulübe iskeletleri, kamelya, kısa mesafeli yaya köprüsü, rögar kapağı gibi bir dizi ürün, düşük mâliyetle üretilerek önemli miktarda tasarruf sağlanıyor. 2021 yılında talepler doğrultusunda atölyelerde bin 554 üretim yapıldı. Modern tarzda üretimi gerçekleştirilen ürünlerden, Yıldırım Belediyesi 950 bin TL tasarruf sağlamış oldu.
Mahalle, kamu kurumları ve belediye birimlerinden gelen talepler doğrultusunda kurulan atölyelerde çok sayıda ürünün imal edildiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz,“Belediyemizin birimleri başta olmak üzere bütün mahallelerimizde, park ve bahçelerimizde ihtiyaç duyulan dolap, masa, stant, sandalye, ayakkabılık, spor âletleri, aydınlatma direği, kamelya, bilgilendirme panosu, kısa mesafeli yaya köprüsü, pencere korkuluğu ve rögar kapağı gibi birçok ürünü kendimiz imal ediyoruz. Böylece önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz” dedi.


Güncel 2.09.2021 14:07:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı