Yılın Düğünü Adana’da Yapıldı

Yılın Düğünü Adana’da Yapıldı

Adana  ve Ceyhan'ın Sevilen ve Sayılan simalarından iş insanı, Denk Beton Yapı İmtiyaz sahibi ve  Başkanı Kutfedi Kılınç, oğluna dillere destan bir düğün töreni yaptı. Ayaşan  Ailesinin güzel kızı Şevval ve Kılınç Ailesinin yakışıklı oğlu  Emincan dostlarının ve sevenlerinin şahitliğinde hayatlarını birleştirdiler. Halayların Çekildiği  oyunların  oynandığı Görkemli düğün merasimini  için çekilen fotolar ile düğün adeta ölümsüzleşirken Düğün’ün kusursuz olması için Kılınç ve Ayaşan Aileleri konuklarla tek,tek ilgilendiler.
 

- Adana Wedding Eventes te yapılan görkemli düğün töreni uzun yıllar dillerden düşmeyecek. Gala Wedding Events Salonuna güzel gelin Şevval  ve yakışıklı damat Emincan el ele meşaleler arasında salona girerdiler.,Kılınç Ailesi ile Ayaşan Ailesi ,düğün Törenine gelen konukları kapıda karşılayıp hoş geldiniz diyerek,gönüllere girdiler. Salonda ilk dansı yapan genç çiftler büyük alkış alırken, Gelin ve Damadın Şıklıkları  ile konukların gözünü kamaştırdılar.
 

SİNAN OĞAN NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI
Çiceği burnundaki genç çift ve gecenin muhteşem ikilisi Şevval ve Emincan’ın  Nihah Şahitliklerini Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile geçmiş dönem ilmillieğitim müdürü Hüseyin Yakar’ın Nikah şahitleri ve imzaların atılması ile genç çiftler  konuklar ile  oynayarak mutluluğun adeta resmini çizdiler. Bu  mutlu gecede,Aileleri,Dostları,Arkadaşları ve Sevenleri,İşinsanları,Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları,Siyasî parti temsilcileri, ve Adana Ceyhan ve Şehir dışından  gelen konuklar  düğün töreni bitene kadar Kılınç ve Ayaşan ailelerini  yalnız bırakmayıp gönüllere girdiler.Güzel gelinin annesi  Soylu ve babası Tugay Ayaşan ile damadın annesi  Nihal ve babası Kutfedi Kılınç en mutlu günlerinde piste çıkıp oynamayı ihmal etmediler.
 

GÖRKEMLİ DÜĞÜN RESİMLERLE ÖLÜMSÜZLEŞTİ
Halayların Çekildiği, Görkemli merasim ölümsüzleştirmek için çekilen resimlerle görkemli düğün töreni gecenin geç saatlerinde coşku ile son buldu. Törende konukları kapıda karşıladıkları gibi masaları da tek tek gezen  Soylu ve Kılınç aileleri ,düğün torenlerine katilanlara teşekkür ederek,gönüllerde taht kurdular. 

 

- Başak Gazetesi olarak Genç çiftlerin bu  görkemli düğün töreni  için tebrik ediyor,bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...



Bölgeden 15.10.2023 20:12:00 0
Anahtar Kelimeler: Yılın Düğünü Adana’ Yapıldı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 15 firari hükümlü yakalandı

2

Hatay'da otomobile tutunarak giden bisikletlinin tehlikeli yolculuğu kamerada

3

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

4

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

5

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

6

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

7

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

8

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

9

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

10

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı