Yılın Düğünü Osmaniye’de Gerçekleşti

Yılın Düğünü Osmaniye’de Gerçekleşti

Yılın Düğünü Osmaniye’de Gerçekleşti

Osmaniye’de yılın en görkemli düğünlerinden biri gerçekleştirildi. AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy’un oğlu Furkan, Didem Temiztürk ile hayatını birleştirdi.

Şehirde adeta büyük bir buluşmaya dönüşen düğün törenine Osmaniye’den olduğu kadar Ankara’dan da yoğun katılım sağlandı. Eski Bakanlardan Nihat Zeybekci, Mehmet Muş ve çok sayıda üst düzey isim davetliler arasında yer aldı. Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet de düğüne katılan protokol arasında bulunurken, salonda izdiham yaşandı.

Düğün törenine sanatçı Latif Doğan da katılarak sahne aldı. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede davetliler doyasıya eğlendi, düğün Osmaniye’nin sosyal hayatında uzun süre konuşulacak bir organizasyon olarak hafızalara kazındı.
 



Osmaniye 21.09.2025 18:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

2

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

3

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

4

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

5

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

6

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

7

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

8

Antalya'da sahilde erkek cesedi bulundu

9

Mersin'de üniversiteler arasında akademik işbirlikleri ele alındı

10

Cookshop Markalar Topluluğu'nda üst düzey atama