Yıllar sonra Pendik’te cesedi bulunan Tekin Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı

Yıllar sonra Pendik’te cesedi bulunan Tekin Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı

Yıllar sonra Pendik’te cesedi bulunan Tekin Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı

Pendik’te arkadaşı tarafından vahşice öldürülüp boş bir arazide toprağa gömülen Tekin Uğurlu’nun 5 yıl sonra bulunan cenazesi toprağa verildi. Ayakta durmakta güçlük çeken Uğurlu’nun eşi, “Acımız daha da katlanmış vaziyette. Çünkü cenazemizin yarısı var yarısı yok” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Pendik’te yaklaşık 5 yıl önce alacak verecek meselesi nedeniyle arkadaşıyla tartışan ve sonra kaybolan Tekin Uğurlu’nun (44) cesedi, parçalanıp 3 torba halinde toprağa gömülü halde boş bir arazide bulunmuştu. Vahşice katledilen 2 çocuk babası Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) üyesi Tekin Uğurlu için Pendik Mevlana Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, katılan ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Törende taziyeleri Tekin Uğurlu’nun eşi ve çocukları kabul etti.

“Cenazemizin yarısı var yarısı yok”
Ayakta durmakta güçlük geçen acılı eşi Özden Uğurlu, “Şu an cenazemizin başındayız. Hepimiz çok acılıyız. Acımız daha da katlanmış vaziyette. Çünkü cenazemizin yarısı var yarısı yok. Bunu yapan o vicdansız geri kalan yarısını nereye koymuş bilmiyorum. Rica ediyorum devletimden. Cenazemin geri kalanını bulunmasını istiyorum. Kim ilgilenecek bilmiyorum ama tek dileğim geri kalanların da bu toprağın altında bütünleşmesi. Rica ediyorum hepinizden. Cenazem yarım burada benim” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uğurlu’nun cenazesi, Tuzla Aydıntepe Mezarlığı’na defnedildi.


Güncel 11.08.2022 19:03:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor