Yıllardır müşterilerinin unuttuğu kıyafetleri saklıyor

Yıllardır müşterilerinin unuttuğu kıyafetleri saklıyor

Yıllardır müşterilerinin unuttuğu kıyafetleri saklıyor

Bursa’da kuru temizlemeciye ürünlerini bırakan vatandaşlar her biri binlerce lira değerinde kıyafetlerini almaya gelmiyor.
Osmangazi ilçesinde 40 yıldır kuru temizleme işi yapan Fatih Şahin’in onlarca müşterisi temizlenmesi için bıraktığı kıyafetlerini unutarak almaya gelmedi. İçlerinde değerli markaların ürünleri de olan 40 adet kıyafeti 2 yıldır "belki sahipleri gelir" diye saklayan işletmeci onlara gözü gibi bakıyor.
Şahin, müşterilerinin onlarca emanetini birilerine vermek yerine yıllardır saklayarak sahiplerinin geleceği günü bekliyor.
40 yıldır kuru temizlemecilik yaptığını ifade eden Fatih Şahin, "Çok sayıda müşterimiz ürünlerini temizletmek için geliyor. Biz de temizleyip sahiplerine teslim ediyoruz. Kıyafetlerini temizletmek için bırakan onlarca müşterimiz ise ürünlerini almaya gelmedi. Ben sahipleri gelir diye bu ürünleri 2 yıldır saklıyorum. Bu ürünlere gözüm gibi bakıyorum. Buradan ürünlerini unutan müşterilerime sesleniyorum. Gelip ürünlerini alsınlar. Bunların içinde değerli markalara ait kıyafetler var. Onlar gelip alırlarsa hem mutlu oluruz, hem de işyerimizde yer açılır" dedi.


Güncel 19.10.2022 09:28:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

2

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

3

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı

4

Isparta’da bir lisede çevre duyarlılığı sosyal deneyi yapıldı

5

Getmobil Seri A yatırım turunda 22 milyon dolar yatırım aldı

6

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor

7

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı

8

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

9

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

10

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor