Yılmaz: “İlçemizde ilk kapısını çaldığımız kişiler muhtarlarımızdır”

Yılmaz: “İlçemizde ilk kapısını çaldığımız kişiler muhtarlarımızdır”

Yılmaz: “İlçemizde ilk kapısını çaldığımız kişiler muhtarlarımızdır”

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, “İlçemizde ilk kapısını çaldığımız kişiler muhtarlarımızdır. Uzun yıllardan bu yana Çarşamba’da muhtarlarımız ile bir gönül ilişkimiz ve beraberliğimiz oldu” dedi.
Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan, Gökçeli Mahallesi Muhtarı Yusuf Özkan, Hasbahçe Muhtarı Metin Kocaman, Alibeyli Muhtarı Bekir Kılıç, Oymalı Muhtarı Erdal Arslan, Şenyurt Muhtarı Adem Atmaca ve Beylerce Muhtarı Emin Akdemir, ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz’ı başkanlık makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Çarşamba mahalle muhtarları ile ilçeye dair konularda istişarede bulunan Başkan Yılmaz, ilçe muhtarlarının Çarşamba’ya sunduğu katkılardan memnun olduğunu vurguladı. Yılmaz, “İlçemizde ilk kapısını çaldığımız kişiler muhtarlarımızdır. Uzun yıllardan bu yana Çarşamba’da muhtarlarımız ile bir gönül ilişkimiz ve beraberliğimiz oldu. Temel değerlerimiz aynı. Söz konusu olan üyelerimiz, vatandaşlarımız ve ilçemizin geleceği olduğu zaman aynı noktada her daim buluşabiliyoruz. Bu bizler için çok önemli. Bu konuda Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Bey ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tebrik ziyaretinde ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Genel Sekreter Sercan Yaşar, Meclis Üyesi İlhan Peker ve Kurucu Meclis Üyesi Nurettin Öztekin de hazır bulundu.


Güncel 16.12.2022 15:49:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

2

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

3

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

4

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

5

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

6

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

7

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

8

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

9

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu

10

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor