YILMAZ:"ÇOCUKLARINIZI KURUMSAL KİMLİĞİ OLAN EĞİTİM KURUMLARINA GÖNDERİN"

YILMAZ:

    Eğitimin marka isimlerinden Dörtyol Tek Kampus Okulları geçtiğimiz hafta Dörtyol, Erzin ve Payas İlçelerindeki yaygın ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

       Dörtyol Tek Kampus Okulları yönetim kurulu başkanı Faruk Yılmaz ve ortakları, genel koordinatör Yavuz Arı ve Kurum Müdürleri Erdoğan Yıldırım ve Yasin Yıldırım'ın ev sahipliği yaptığı kahvaltılı basın toplantısına Sedat İskenderoğlu, Necati İvgin, Esma Kural, Kazım Yıldırım, Baki Şahbaz, Fatma Karayiğit, Mehmet Uras ve Ferit Savaş katıldı.

        Dörtyol Tek Kampus Okulları Müdürü Erdoğan Yıldırım yaptığı konuşmada okulun fiziki durumu ve eğitim vizyonu hakkında bilgiler aktararak; "Çeşitli vesilelerle zaman zaman bir araya geliyoruz. Dörtyol, Erzin ve Payas ta görev yapan siz saygıdeğer basın kuruluşlarının temsilcileriyle bu gün özelikle bir araya gelip sohbet edelim istedik. Kurucu ortaklarımız başkanımız Sayın Faruk Yılmaz başta olmak üzere tüm ekibimizin tamamı eğitimci. Kurumumuza olan güvenin ana nedeni de işte bu özelliğimiz. Yaklaşık olarak üç yıldır 600 öğrenciye hitap ediyoruz. 16 bin m2 alanda İlk, Orta ve Lise bölümlerinin ayrı ayrı teneffüs alanları mevcuttur. Okul alanımızda ayrıca basketbol, voleybol, tenis kortumuz ve futbol sahamız ile yüzme havuzumuz bulunmakta. 1500 m2 bina oturumuna sahibiz. Burada geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımız hem en üst düzeyde akademik eğitim almakta, hem de sosyal bazda en iyi şekilde yetiştirilerek, ruhsal ve bedensel olarak geleceğe hazırlanmaktadır." dedi.

       Dörtyol Tek Kampus Okulları kurucu ortaklarından Yavuz Arı'da Pandemi sürecine değinerek; "Tüm dünyayı etkisi altına alan ve mart ayından itibaren ülkemizde de kısıtlamaların başladığı süreçten itibaren biz Tek Kampus Okulları olarak sistemli bir planlama yaparak eğitim ve öğretim faaliyetlerini aralıksız sürdürdük. İnteraktif eğitimde yüzde 80 - 85 oranında da başarı sağladık. Kurumsallaşmış bir okul olmanın da bunda büyük etkisi olmuştur. Yeni öğretim yılına da güçlü bir şekilde gireceğiz. " dedi.

       Dörtyol Tek Kampus Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yılmaz'da merdiven altı yapıların sektöre ve eğitime zarar verdiğini belirterek; "Bu yapılarda eğitim olmamakla birlikte çocuklar disiplinsiz bir ortamda akşam geç saatlere kadar kalmaktadır. Bizim korkumuz bu yapıların uyuyan hücre görevi görmesi ve çocuklarımızı istenmeyecek alanlara yönlendirmesidir. Bu yüzden tüm veli ve öğrencilerimizi uyarmak, eğitimci kimliğimizden ziyade vatandaşlık görevimizdir. Bu tür kurum yada işletmelerinde bir disiplin altına alınmasının önemine inanıyoruz. Velilerimize tavsiyemiz ise çocuklarını mutlaka Milli Eğitim Bakanlığının kontrolünde ve denetiminde olan, kurumsal bir kimlik taşıyan eğitim kurumlarına göndermeleri yönündedir " açıklamasında bulundu.

       Kahvaltılı basın toplantısı karşılıklı sohbet havasında devam ederken kurum ve basın arasında sürekli bir diyalog sağlanması ve iletişim kanallarının aktif tutulması kararlaştırıldı.

Haber: Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

 

 

               

 



Bölgeden 30.06.2020 15:54:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

4

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

5

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

6

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

7

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

8

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı

9

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da iftara katıldı

10

Adana'da eşini öldürdüğü öne sürülen kadın tutuklandı