Yılmazer'den Teşekkür Var

Yılmazer

Yılmazer'den Teşekkür Var

30 Nisan 2022 tarihinde Ak Parti'nin verdiği iftar yemeğinde Altınokta Körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Yılmazer ile Aile ve toplum hizmetleri genel müdürü Cem Uraldı ve Sosyal hizmetler il müdürü Hamit Çoşkun bir araya geldi.

 Başkan Nejdet Yılmazer, Dr. Cem Uraldı beye yeni görevinde başarılar diledi.Dr. Uraldı ise, gereken her konuda engellinin yanında olduğunu dile getirdi. Hamit Coşkun her daim engellinin yanında olacağını bir kez daha yineledi.

Yılmazer, Bakan Yanık'a Teşekkür Etti

30 Nisa'n 2022 tarihinde Ak Parti'nin verdiği iftar yemeğinde Altınokta Körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Yılmazer ile Aile ve sosyal hizmetler bakanımız Derya yanık bir araya geldi Başkan Nejdet Yılmazer engelliler hakkında bakanımızla istişarelerde bulundu sayın bakanda gereken her konuda yardımcı olacağını söyledi

Öte yandan Altınokta Körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Yılmazer, Osmaniye'de verilen iftar yemeğinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Av. Derya Yanık'la görüşerek Ramazan Bayramı'ndan önce engelli vatandaşlara 500'er lira destek istediğini ve bununda gerçekleşmesi dolayısıyla Bakan Yanık'a çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 



Osmaniye 4.05.2022 00:56:00 0
Anahtar Kelimeler: Yılmazer' Teşekkür

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin ve Osmaniye'de AK Parti teşkilatları, 27 Mayıs darbesini kınadı

2

Osmaniye'de trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

Osmaniye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

4

Gıda Toptancıları Dernekleşiyor

5

Dolandırıcı Tutuklandı

6

Kadirli’de Müzeler Haftası kutlandı

7

Osmaniye Yeni Bir Güzellik Merkezine Kavuştu

8

Osmaniye'deki Kastabala Antik Kenti'nde sezon kazıları başladı

9

Osmaniye'de öğrenciler 30 ton atığı geri dönüşüme kazandırdı

10

Osmaniye'de kardeşi tarafından öldürülen kadın ile eşinin cenazeleri toprağa verildi