YKS ücretleri Görele Belediyesi’nden

YKS ücretleri Görele Belediyesi’nden

YKS ücretleri Görele Belediyesi’nden

Giresun’un Görele ilçe belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının YKS ücretini ödeyecek. Destekten faydalanmak isteyenler belediyeye başvuru yapabilecek.
Görele Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle kapanan işyerlerinde çalışanların üniversite sınavına hazırlanan çocuklarının 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) ücretini karşılayacak.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener yaptığı açıklamada, “Her alanda halkımıza hizmet etmek çok önemlidir. Belediye olarak görevimiz sadece yol, su, altyapı, temizlik işleri değildir. En önemli hizmet geleceğimize yatırım yapmaktır. Bu anlamda sosyal yardım alan ailelerimizin ve pandemide kapanan işyeri çalışanlarımızın çocuklarının 2021-YKS ücretlerini karşılayacağız. Bu eğitim yardımından faydalanmak isteyenler belediyemize gelerek başvuru yapabilirler. YKS başvuru ücreti ÖSYM tarafından AYT, YDT ve TYT olmak üzere sınav ücretleri her bir oturum için 90 TL olacak. YKS başvuruları için son gün 2 Mart olarak belirlendi. Bu tarihe kadar sınava girecek ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ve aileleri müracaat edebilirler” bilgisini verdi.


Güncel 11.02.2021 12:35:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

3

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

4

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

5

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

6

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

8

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

9

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi