Yoğun bakım hemşirelerine yara bakım eğitimi

Yoğun bakım hemşirelerine yara bakım eğitimi

Yoğun bakım hemşirelerine yara bakım eğitimi

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde, hastaların yaşam kalitesini arttırmak amacıyla eğitimler devam ediyor. Hastanede, yoğun bakım ve klinik hemşirelerine yönelik yara bakım eğitimi yapıldı.
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım ve klinik hemşirelerine yönelik yara bakım eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim birimi koordinasyonunda hastanede görevli yoğun bakım ve klinik hemşirelerimize yönelik yara bakım eğitimi düzenlendi.

“Amacımız hastaların yaşam kalitesini arttırmak”
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, sağlık personeline yönelik yapılan eğitimlerin önemli olduğunu belirterek “Hemşirelerimizin, yara bakımı ve yönetimi ile ilgili rollerini fark etmeleri, yara oluşumunu etkileyen riskleri ve diğer faktörleri analiz edip gerekli önlemleri almalarını, yara iyileşme süreçlerinin bilinmesi, yara tiplerini ve basınç yaralarını doğru bir şekilde sınıflandırılması, yaraya uygun bakımın verilmesi ve bakım ürünlerinin uygun bir şekilde seçilip doğru şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla yara bakımı eğitiminin düzenlendi. Eğitim ile hedefimiz hastanemizdeki hastaların kronik yaralarında iyileşme süresini hızlandırmak, hastane kalış süresini kısaltmak, tekrarlı yatışları önleme ve hastaların yaşam kalitesini artırmak gibi pek çok olumlu sonuçları ortaya koymak” dedi.


Güncel 25.06.2022 11:37:18 0

İlginizi Çekebilir

1

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor

2

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı

3

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

4

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

5

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor

6

Daikin'den "360 Derece Ev Konforu Yaklaşımı"

7

Watsons Türkiye 20. yılını etkinliklerle kutladı

8

ÜNLÜ Portföy'de üst düzey atama

9

Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların tahliyesi sırasında gerginlik yaşandı

10

Mersin'de ilkokul öğretmenin eşinin adına yaptırdığı kütüphane açıldı